Gebruiksaanwijzing

Wat is de Marktpoelierpan?

De Marktpoelierpan is een elektrisch te verwarmen pan waarmee u in een handomdraai overheerlijke hapjes/maaltijden op tafel zet. Ga voor het complete assortiment naar onze bestelpagina. 

 

Borg van de Marktpoelierpan

Voor iedere pan wordt €20,00 euro borg gevraagd. De elektrische pannen zijn inclusief stekker, deksel en aluminium inzetschaal. Het vermogen van de pan is 1400 Watt. Wanneer u de pan schoon retour brengt, krijgt u dit bedrag terug. Indien u de pan houdt, hoeft u een volgende keer alleen de inhoud af te halen.

 

Uitneembare aluminiumschaal

De inhoud van de Marktpoelierpan wordt in een aluminiumschaal geleverd. Wilt u de hapjes nog enkele dagen bewaren in de koelkast (max. 3 dagen)? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Uw hapjes worden dan voorzien van een plastic deksel. Ideaal voor in de koelkast!
U kunt er ook voor kiezen om alleen de aluminiumschaal met inhoud te bestellen. Dan betaalt u geen borg.

 

Opwarminstructies

De Marktpoelierpan is erg eenvoudig in gebruik. Heeft u de hapjes los meekregen? Verwijder dan eerst het plastic deksel en zet de aluminiumschaal in de pan. 

 

Na het verwijderen van de doorzichtige plastic deksel, steekt u de stekker van de pan in het stopcontact. Giet onder de aluminiumschaal ongeveer een halve liter kraanwater, dit om te voorkomen dat uw inhoud aanbrandt(!).
Op stand nummer 1 laat u de pan ongeveer 20 tot 25 minuten (afhankelijk van de inhoud) opwarmen met het deksel op de pan. Verwijder na 20 minuten het deksel van de pan. Let op: de stoom is erg heet!

 

Klaar? Genieten maar!


Heeft u een losse aluminium schaal met inhoud besteld? Deze kan gemakkelijk in de oven worden opgewarmd! Haal de plastic deksel van de schaal af en plaats de schaal in een voorverwarmde oven. 15 tot 20 minuten op 180 graden en smullen maar!.

De Marktpoelier Yerseke BV

Sepia 1
4401 PN Yerseke
0113-576191