Wie zijn wij?

Wij, Frank en Marga Everse, komen uit het mooie Zeeuwse plaatsje Yerseke. Samen met een geweldig team staan wij dagelijks voor u klaar op diverse markten in Zeeland, Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

Ons huidig bedrijf is ontstaan in 1983 toen vader Henk Everse naast het fokken van vleeskuikens, begon met het zelf verwerken van de kippen. Dit leidde tot het ontstaan van een winkel in Yerseke en het beleveren van restaurants en zorginstellingen. Na enkele jaren werd er gezocht naar meerdere verkoopmogelijkheden en werd besloten om op de markten in de regio de kipproducten aan de man te brengen.

In 1992 gingen we voor het eerst naar de markten, wat een juiste keuze bleek te zijn. De winkel werd afgestoten, om de aandacht alleen op de markten te kunnen leggen. Frank heeft vanaf jongs af aan interesse voor de zaak en vanaf 1993 ontstaat dan ook een v.o.f. zodat ze samen de schouders eronder kunnen zetten. De zaak groeit en zodoende komen er nieuwe wagens en telkens een slagje groter, zodat het assortiment uitgebreid kan worden. 

In 2011 nam Frank de zaak geheel over en verhuisd ook het bedrijf vanuit het centrum naar een bedrijventerrein even buiten het dorp.
In de begintijd verkochten we alleen verse delen en specialiteiten. Later zijn daar ook gegrilde producten bij gekomen.
Tegenwoordig verkopen we minder verse delen en steeds meer gegrilde en kant-en-klaar producten zoals maaltijden, sauzen, salades en hapjes. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak. Ze hebben minder tijd om te koken. Vroeger sloegen ze hun eten voor de hele week in. Dit verandert. Ze kiezen vaker op de dag zelf wat ze willen eten. Daar spelen we als Marktpoelier op in.

In 2016 hebben wij een 2e verkoopwagen erbij gekocht. En door innoverend bezig te zijn, onze ogen open te houden en te luisteren naar de wens van de klant bieden wij in deze wagen een volledig kant en klaar concept aan. Het assortiment bestaat voornamelijk uit diverse gegrilde producten, bami en nasi gerechten, maaltijdsauzen, diverse salades, grillworsten en diverse hapjes….. Teveel om op te noemen. Met onze 3 verkoopwagens bestrijkt de Marktpoelier inmiddels al 25 standplaatsen in Zeeland, Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

Voordat de wagens naar de markt kunnen zijn er al heel wat productieve uurtjes aan vooraf gegaan. Zo wordt de dagelijks binnenkomende verse handel verwerkt tot verschillende vers specialiteiten o.a. schnitzels, kipfilet speciaal, baconhapjes, kip kerriesalade etc. etc. en worden er ook vele kipproducten gemarineerd en gegrild. Hiervoor hebben we een eigen kruidenmelange samengesteld "Marktpoeliermelange''. Het assortiment is groot. Het pluspunt is dat elke klant zelf kan aangeven hoeveel hij wil. Bij de Marktpoelier geen voorverpakte producten, maar afgepaste hoeveelheden. 

Met onze kennis en kunde die wij de afgelopen 25 jaar al hebben opgedaan, weten we waar we de kwaliteitsproducten kunnen halen om voor u als klant een zo goed mogelijk product te kunnen aanbieden. Ook werken we hard aan deze website waar u ook online kunt bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestellingen voor feestdagen, snackpannen, gourmetschalen, hapjesschalen enzovoort.
Smaak, passie en veelzijdigheid is waar we voor staan. Dit tot gemak van u als klant.

Wij hopen u graag een keer te ontmoeten!

De Marktpoelier Yerseke BV

Sepia 1
4401 PN Yerseke
0113-576191