Wagen-3-1
de-marktpoelier

Missie

Wij streven altijd naar kwaliteit, specialiteit en diversiteit. We doen alles met aandacht en volle overtuiging. En dat proeft u in onze gerechten, merkt u aan onze service en ervaart u aan onze verkoopwagens. Smaak, passie en veelzijdigheid is waar wij voor staan.

Met onze kernwaarden als:

KWALITEIT
Wij selecteren altijd onze leveranciers en producten op versheid en kwaliteit. Met eigen receptuur en op ambachtelijke wijze bereiden wij onze producten en kant en klaarmaaltijden

AANDACHT
Onze bedrijfscultuur is vriendelijk, behulpzaam en informeel. Zegt u maar gerust je tegen ons.

PASSIE
Zonder passie geen missie. Dagelijks voeren wij met veel passie onze werkzaamheden uit en dat proef je.

Kwaliteit is één van onze belangrijkste kernwaarden en staat in ons gehele bedrijf centraal. Waar het ons uiteindelijk om draait? Dat u zeer tevreden bent over de smaak en beleving die door ons is neergezet.

Visie

Wij spelen in op gemak door verse kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit aan te bieden, in de hoeveelheden die u zelf wenst. Ons assortiment bestaat onder andere uit gegrilde producten, bami en nasi gerechten, salades, diverse hapjes en overige versspecialiteiten.

Met uw wensen en de trends in de markt als leidraad streven wij ernaar om onze kwaliteit altijd te verhogen en continu innoverend bezig te zijn. Onze ambitie is om groter te groeien en nog meer naamsbekendheid te krijgen, zodat steeds meer mensen van onze producten kunnen genieten. 

IMG-20190625-WA0005-2
Pan-2

De Marktpoelier Yerseke BV

Sepia 1
4401 PN Yerseke
0113-576191